News All Articles
De bästa tipsen för åskådare
News

De bästa tipsen för åskådare

Se tipsen nedan som hjälper dig att få ut det mesta av din dag.

Till Volvo Car Scandinavian Mixed 2024 kommer några av de bästa spelarna på DP World Tour och Ladies European Tour! För att köpa biljetter nu till evenemanget, klicka här, alternativt finns det möjlighet att köpa dina biljetter på plats under alla turneringsdagar.

Scandi_Web1

Tip 1: Få tillgång till och överför dina biljetter innan du anländer

Se till att få tillgång till dina biljetter och överlåt biljetter till vänner och familj innan du anländer till Vasatorps Golfklubb. För att ta reda på mer om hur du överför och får tillgång till biljetter, klicka här.

Tips 2: Planera din resa och använd vår kostnadsfria pendelbuss!

Se till att planera din resa i förväg för att komma till Vasatorps Golfklubb. Från Helsingborgs station kommer det att finnas gratis bussar för alla biljettinnehavare som går var 30:e minut, torsdag – söndag.  

Torsdag 6 juni – söndag 9 juni: 06:45 – 11:15 RETUR 14:00 – 19:00  

Alternativt, om du funderar på att köra bil, följ skyltningen "Golftävling" till Hjortshögsvägen 14, 254 64 Helsingborg. På parkeringen möts du av vår trevliga personal som guidar dig till banan samt svarar på andra frågor gällande Volvo Car Scandinavian Mixed.

ET_Small_Banner_Swedish2

Tips 3: Ta med en återanvändbar vattenflaska

För att hålla dig hydrerad under dagen rekommenderar vi att du tar med dig en återanvändbar vattenflaska. Det kommer att finnas påfyllningsstationer i publikbyn och runt banan.

Tips 4: Upptäck Championship Village

Championship Village är ett absolut måste besöka och erbjuder en oförglömlig upplevelse. Fördjupa dig i den livliga atmosfären, med läckra matställen, utställare och showscen för liveunderhållning. Missa inte chansen att ta del av våra frågestunder under helgen!

Scandi_Web2

Tips 5: Kolla in de bästa platserna att titta på

Vårt Party Hole erbjuder gästerna musik och en atmosfär som du inte får missa! Premium Experience Lounge finns på det 17:e hålet med utsikt över den 8:e greenen och är tillgänglig på torsdag, fredag, lördag och söndag. En dryckes- och måltidskupong ingår i ditt biljettköp. Köp Premium Experience här.