Spectator Info
Åskådarinformation & FAQs
News

Åskådarinformation & FAQs

Vi ser fram emot att välkomna er till Vasatorps Golfklubb inför Volvo Car Scandinavian Mixed 2024. Om ni har några obesvarade frågor, vänligen titta i vår Event FAQs and Åskådarinformation.

Tävlingsformat

Datum:
Torsdag den 6 juni - söndag den 9 juni 2024.

Fält:
156 spelare. Delat mellan 78 herrar från DP World Tour och 78 damer från Ladies European Tour.

Format:
Turneringen kommer att vara en 72-håls stroke play-tävling. Fältet kommer att spela en runda under var och en av de första två dagarna, varefter de 65 ledande spelarna (och de som är lika med 65:e plats) går vidare till den tredje och fjärde rundan. Vid oavgjort för första platsen kommer det att bli en hål-för-hål-playoff.Under de första 2 rundorna kommer DWPT- och LET-spelare att paras ihop tillsammans. Alla grupper innehåller antingen 1 DPWT- och 2 LET-spelare eller vice versa.

Prisutdelning:
Prisutdelningen kommer att hållas på den 18:e greenen, efter avslutad spel. (Ungefär kl. 17:00 - 17:30) på söndagen den 9 juni.

Prispengar:
Prisfond $2,000,000.

TV-sändning:
Volvo Car Scandinavian Mixed kommer att sändas live på SKY SPORTS, TV10, Viasat Golf och Viaplay i Sverige.

ET_Small_Banner_Swedish2

Resa och Parkering

Publik parkering för evenemanget kommer att finnas på Hjortshögsvägen 14, 254 64 Helsingborg, vänligen följ skyltningen "Golftävling". Publik parkering finns inte tillgänglig på Vasatorps golfklubb. Från den allmänna parkeringen kan du ta en gratis shuttlebuss till arenan eller promenera cirka 15 minuter, guidad av vår vänliga evenemangspersonal.

Vi välkomnar cyklister som stödjer initiativet att 'Go Green'! På den allmänna parkeringen har vi tillhandahållit ett avsatt område för att låsa fast cyklar. För platser är det först till kvarn som gäller. Observera att alla cyklar lämnas på eget ansvar.

Vill man åka buss till tävlingen kommer det också att finnas shuttlebussar som avgår varje 30:e minut från Helsingborgs station torsdag - söndag.

Torsdag den 6 juni - söndag den 9 juni: 06:45 - 11:15 (RETUR) 14:00 - 19:00.

Karta

Använd vår karta för att hitta på Vasatorps Golfklubb under Volvo Car Scandinavian Mixed 2024.

VasatorpGK_SiteMap030524A
Klicka här för att förstora

Digital Workshop för fans

Skulle du vilja vara med på en digital workshop på Volvo Car Scandinavian Mixed 2024 och bidra med värdefulla idéer för att utveckla DP World Tours hemsida och app? Fyll bara i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse så hör vi av oss. Klicka här.

Evenemangshubb

Volvo Car Scandinavian Mixed Evenemangshubb är platsen där du hittar all turneringsinformation och uppdateringar, inklusive dagliga lottningar, banöversikt, fullständig evenemangsschema och underhållning. QR-koder för Evenemangshubb kan skannas för att få tillgång till all den information du behöver, och dessa QR-koder kommer att visas när du går in på Arenan, i Championship village och cateringområdena.

Kontantlösa betalningar

Det kommer inte finnas några bankomater på plats. Detta är ett kontantlöst evenemang. Kontaktlösa betalningar accepteras.

Biljetter

Köp dina biljetter innan din ankomst här. Biljettkontoret kommer också att finnas beläget före vtältet vid huvudentrén. För en fullständig lista över vanliga frågor om biljetter, klicka här.

Välkomsttält

Vi har ett välkomsttält på Volvo Car Scandinavian Mixed vid huvudentrén till Vasatorps Golfklubb. I välkomsttältet finns följande faciliteter:

Säkerhetskontroll av väskor
Kontroll av biljetter
Försäljning av biljetter
Utbyte av biljetter

Publiketikett

Förbli stilla för varje slag och rör dig inte förrän alla spelare i gruppen har slagit eller hålat ut.

Knäböj eller sätt dig ner om du är i främre raden. Ta hänsyn till andra åskådare när du använder ett paraply.

Tala inte med spelarna medan de är på banan.

Vänligen håll dig bakom repen och barriärerna på banan och använd de officiella övergångsställena.

Gå, spring inte, och lyd banvakterna – de försöker göra din dag mer njutbar.

Det finns ingen klädkod på allmänna områden.

Klä dig efter väderförhållandena. Använd lämpliga skor. Inga metallspikar tillåtna.

På grund av social distansering är det förbjudet för åskådare att be om spelarautografer.

Lyssna på eventuella meddelanden via högtalarsystemet och följ instruktioner från funktionärer och volontärer om det behövs.

Banan

Åskådare kan röra sig fritt runt golfbanan, men vänligen stanna utanför repen. Kontrollerade övergångsställen, som tydligt markeras med skyltar och bevakas av banvakter, bör användas vid korsning av fairways.

Evakueringsförfarande

Om det är nödvändigt att evakuera platsen, följ vänligen instruktionerna från banvakter, volontärer och evenemangs funktionärer på ett ordnat sätt.

Pro-AM

Volvo Car Scandinavian Mixed Pro-Am äger rum på onsdagen den 5 juni. Banan kommer att vara stängd för åskådare denna dag.

Träning

Träningsdagarna före evenemangsdagarna är stängda för allmänheten. Evenemanget är öppet för allmänheten från torsdag till söndag. Biljetter kommer att kontrolleras från och med torsdag.

Rangen är beläget bredvid den 18:e greenen, vänligen följ skyltningen till övningsområdet för att se dina favoritgolfare träna.

Putting green är beläget bredvid Championship Village. Det korta spelområdet för pitching och bunker spel är beläget bortom putting greenen.

Banvakterna

Chefsvakten och teamet kommer att hantera Volvo Car Scandinavian Mixeds volontärprogram. Banvakterna har mycket inflytande när det gäller att se till att spelet flyter smidigt. Syftet med en banvakt är att säkerställa att tävlande kan tävla under de bästa förhållandena. Många av banvakterna har volontärarbetat vid ett antal andra golftävlingar i landet och har en god förståelse för lämplig golfetikett.

Telefonladdning

Det finns inga telefonladdningsstationer tillgängliga.

Merchandise

Kan inhandlas i Footjoy-tältet och i Klubbens egna Shop.

Vatten

Vi uppmuntrar dig att ta med dina egna återanvändbara flaskor, men det kommer finnas vatten till försäljning vid alla allmänna serveringsområden.

Kan jag ta med min egen mat och dryck?

Inga picknickkorgar tillåtna. Alkoholhaltiga drycker är inte heller tillåtna att tas med till evenemangsplatsen.

Offentlig Servering & Servering på banan

Det finns offentlig servering belägen inom Championship Village, på 14:e och 17:e områdena, som erbjuder ett brett utbud av mat och dryck.

Alla mat- och dryckesförsäljningsställen kommer att vara kontantlösa och acceptera kontaktlösa betalningar.

Toalettanläggningar på banan

Det finns allmänna toalettanläggningar tillgängliga på den allmänna parkeringen, i Mästerskapsbyn, vid hål 2, hål 14 och hål 17.

Publikläktare

Sitt och njut av Spänningen.

Gratis åskådarplatser på läktare är tillgängliga på följande platser:

17:e läktaren - 228 platser tillhandahålls enligt principen först till kvarn vid 17:e greenen.

RÖKNING förbjuden på läktarna eller tittarplattformarna. Alkohol kommer att tillåtas på läktarna under detta evenemang. Åskådare ombeds vänligen att inte stå upp på läktarna under spelet.

Särskilda rullstolsplatser för tittande kommer att placeras på utvalda avspärrade områden runt banan.

Ytterligare sittplatser

Det finns sittplatser belägna i Championship Village runt matställena, storbildsskärmen och utställningarna.

Leaderboards

Det finns digitala resultattavlor på hål 5, 9, 15, 16, 17 och 18, samt storbildsskärmar i Åskådarebyn och vid 17:e och 18:e hålen.

Championship Village

Mästerskapsbyn är platsen där allt händer utanför golfbanan och där du kommer att hitta gott om sittplatser för avkoppling. Det kommer också finnas en storbildsskärm så att du inte behöver missa någon av golfen. Det kommer att finnas roliga aktiviteter för hela familjen, klädbutik och mat- och dryckesställen för att säkerställa att golfbanan inte är den enda platsen där actionen sker.

Oväder

Observera resultattavlor och storbildsskärmar över hela golfbanan för vädersvarningsskyltar som kommer att visas innan dåligt väder rör sig in i området. Åskådare uppmanas att vidta försiktighetsåtgärder INNAN spelet avbryts. Om siren ljuder, sök skydd omedelbart och undvik följande områden: Öppna områden, Kullar eller höga platser, Isolerade träd, Golfbilar och Trådstängsel.

Klädsel och vad att ha på sig

Det rekommenderas att bära avslappnad golfklädsel. Marken är ojämn och särskilt under våta förhållanden kan marken bli halt, därför bör lämpliga skor användas för att undvika skador. Var vänlig kontrollera väderprognosen innan du ger dig av på din resa.

Rökningspolicy

Rökning är inte tillåten i någon struktur, inklusive utomhusbalkonger och tittarplattformar.

Wi-Fi

Gratis Wi-Fi är tillgängligt för åskådare i hela Mästerskapsbyn.

Användning av mobiltelefoner

Användningen av mobiltelefoner är tillåten men begränsad till dedikerade områden endast, där evenemangsskyltar kommer att hänvisa till dem som "mobiltelefonzoner". Endast i dessa dedikerade områden kan samtal göras eller tas emot, men telefonerna måste alltid vara på ljudlöst läge.

Användningen av kameror, datorer och annan elektronisk utrustning på torsdag till söndag under turneringen är inte tillåten om man inte har rätt akkreditering.

Kameror

Kameror är INTE tillåtna på matchdagar - torsdag, fredag, lördag och söndag. Även om mobiltelefoner är tillåtna under alla fyra dagarna av evenemanget, är användningen av kamerafunktionen enligt ovanstående.

Accessibility

Personliga assistenter:

Om du behöver en personlig assistent för att delta i ett evenemang erbjuder DP World Tour en kostnadsfri vårdarbiljett till kunder med en funktionsnedsättning. Biljetter kan beställas via vår webbplats eller så kan du kontakta vårt kundserviceteam genom att skicka e-post til ticketing@europeantourgroup.com. Bevis på berättigande krävs. **

Är rullstolar tillåtna på platsen vid mästerskapet?:**

Rullstolar och andra motoriserade stolar är tillåtna på tävlingsområdet. Ett dedikerat avgränsat område för rullstolar kommer att placeras bredvid 17:e och bredvid 18:e greenen.

Tillgängliga toalettanläggningar finns i det allmänna serveringsområdet i Mästerskapsbyn och inom Vasatorps Clubhouse.

Skötrum

Det finns en skötrum i handikapptoaletten vid det allmänna området och inom toalettanläggningarna i Vasatorps Clubhouse.

Kan jag ta med en barnvagn?

Ja, det kan du göra. Var dock medveten om ojämn terräng. Barn bör alltid vara under uppsikt av en vuxen. Marken är ojämn och särskilt under våta förhållanden kan marken bli halt, därför bör lämpliga skor användas för att undvika skador.

Får hundar komma till banan?

Hundar är inte tillåtna på banan med undantag för tränade ledarhundar och vi föreslår respektfullt att du inte lämnar din husdjur i bilen.

Medicinsk första hjälpen

En fullständig medicinsk och första hjälpen-anläggning finns före välkomsttältet på Vasatorps. Om du behöver medicinsk hjälp under loppet, be en funktionär eller evenemangsrepresentant som kan radio om hjälp. Bekanta dig med platsen för första-hjälpen-stationer och förfriskningsområden. När du kommer in på platsen, leta efter en karttavla. Detta hjälper dig att hitta utgångar, viktiga faciliteter och ge annan viktig information.

Förlorad egendom

Förlorad egendom som har hittats kan lämnas in till närmaste banvakt, volontär eller evenemangsrepresentant och de kommer att förvaras i mästerskapskontoret i klubbhuset. Alla föremål kommer att levereras till mästerskapskontoret i slutet av varje dag.

Kan jag ta med en väska/ryggsäck?

Vi ber alla som kan undvika att ta med sig väskor och ryggsäckar att göra så. Väskor som tas med kommer att kontrolleras vid säkerhetskontrollen i entrén för allas säkerhet.

Cyklar

Cykelparkering kommer att finnas tillgänglig på den allmänna parkeringen. Cyklar lämnas på eget ansvar. Var vänlig och använd din egen lås.

Volontärer

Är du intresserad av att volontärarbeta? DP World Tour letar efter entusiastiska volontärer över 18 år för att hjälpa till med olika delar av evenemanget. Inte nog med att du får chansen att vara nära dina favoritgolfare, utan du kommer också att få värdefulla färdigheter och erfarenheter.

https://app.initlive.com:443/JE/gt3reh8lcaswer