Spectator Info
Planera din resa
News

Planera din resa

Vänligen se informationen nedan om parkering, resor och gratis shuttlebuss till Volvo Car Scandinavian Mixed 2024. Vi ser fram emot att välkomna dig till Volvo Car Scandinavian Mixed 2024 på Vasatorps Golfklubb den 6-9 juni.

Resa med bil

Åskådare som reser med bil bör följa de gula evenemangsskyltarna som kommer att leda dig till den publika parkeringen (100 SEK). Den publika parkeringen, Hjortshögsvägen 14, 254 64 Helsingborg, följ skyltningen "Golftävling".

Från den publika parkeringen kan man välja gå till arenan, vilket tar ca 10-15 minuter. Följ den förutbestämda rutten. Man kan också välja att åka en shuttlebuss från parkering till arenan. Vi kommer att ge företräde till de som behöver assistans.

Obs!: Den vanliga entrén till Vasatorps Golfklubb kommer inte vara öppen för besökare. Access ges endast till de med specifika parkeringstillstånd.

Screenshot 2024-05-17 152151
Click image to view full site map

Kollektivtrafik

Åskådare som reser med tåg eller buss ska stanna vid Helsingborgs station. Härifrån kommer alla biljettinnehavare att kunna använda den kostnadsfria busslinjen, som kommer att släppa av dig en kort promenad från ingången till Vasatorps Golfklubb. Bussar kommer att gå var 30:e minut från gate 4 på Helsingborgs Centralstation.

Torsdag den 6 juni – söndag den 9 juni: 6:45 - 11:15 TILLBAKA 14:00 - 19:00

ET_Small_Banner_Swedish2

Kunder med funktionsnedsättning

Det kommer att finnas dedikerade handikapparkeringar på plats för åskådare vars fordon har en blå badge. Handikapparkeringen ligger i parkeringsområde 1. Rullstolsanvändare måste kontakta Ticketing@europeantourgroup.com för att göra arrangemang i förväg och få tillträde till platsen.

Taxi

Avlämning och upphämtning av taxi är tillgänglig och kommer endast att ske på den publika parkeringen. Det finns ingen avlämningsplats för taxi vid Vasatorps Golfklubb.