Spectator Info
Premiumbiljett Information
News

Premiumbiljett Information

Ditt Premium Ticket-paket för Volvo Car Scandinavian Mixed 2024 ger dig många fördelar, bland annat:

Prioriterad Parkering

Premium Ticket-gäster kan parkera på parkeringsplats 2. Entré till det reserverade parkeringsområdet sker via ett digitalt parkeringspass. Denna kommer att finnas tillgänglig tillsammans med din bokning av biljetten (en parkeringsbiljett per två premiumbiljetter). Om du inte har fått ett digitalt parkeringspass före evenemangsveckan, var vänlig kontakta oss på ticketing@eurpeantourgroup.com

Inträde och upphämtning av inkluderade förmåner för Premiumbiljetter:

När Premiumbiljettsbesökare anländer till Vasatorps Golfklubb bör de följa skyltningen till huvudentrén, som är cirka 900 meter från parkeringsplatsen. Om du besökaren har en väska med sig kommer den att genomsökas och deras biljetter kommer att skannas. Här kommer också Premiumbiljettens armband och mat- och dryckeskupong att delas ut. Kupongen inkluderar en dryck (alkoholhaltig eller alkoholfri) och en maträtt

Tillgång till en premiumläktare och bar med utsikt över det 17:e partyhålet

Tillträde kommer att ske via armbandet och kontrolleras av entrévärd. Plattformen vid det 17:e hålet har bekväma sittarrangemang, en fantastisk utsikt över det 17:e hålet och en resident DJ.

Matkupong för en huvudrätt, tillbehör och snacks

"Matkupongen för måltidspaketet" kan lösas in vid den förhöjda visningsplattformen och baren vid det 17:e hålet, liksom vid alla offentliga serveringsställen.

En gratis dryck

På den förhöjda visningsplattformen och baren med utsikt över det 17:e hålet kommer det att finnas en bar där en dryck (alkoholhaltig eller alkoholfri) kan lösas in med dryckeskupongen.

Är du intresserad av ett Premium Ticket-paket? Klicka här för att köpa